PREDSTAVLJEN PROJEKT MINISTARSTVA GOSPODARSTVA „KLASTERI-UDRUŽIVANJEM DO USPJEHA“

KLAMG13.jpgČlanovima prošlog tjedna utemeljene udruge Turistički klaster Slavonski Brod predstavljen je u Gradskoj vijećnici projekt Ministarstva gospodarstva „Klasteri-udruživanjem do uspjeha“.
Gošće iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva: ravnateljicu Uprave za malo gospodarstvu Brankicu Novosel  i načelnicu Odjela za razvoj klastera i zadruga Zdenku Mesić pozdravio je u ime Turističkog klastera gradonačelnik i član Upravnog odbora klastera Mirko Duspara izrazivši nadu u dobru suradnju i očekivanje novčane potpore Ministarstva za razvoj brodskog turističkog klastera koji trenutno okuplja 28 članova.
Govoreći o razvoju klastera u Republici Hrvatskoj u cilju jačanja svakog gospodarskog subjekta i regija,  Zdenka Mesić podsjetila je da je u proteklih šest godina 46 incijativa za osnutak klastera Ministarstvo sufinanciralo s 31 milijun kuna, a među korisnicima potpore dosad su bila dva klastera iz Slavonskog Broda.
Uz napomenu da klasteri ne mogu bez državne potpore egzistirati prve tri godine i da se u početku ne mogu ni očekivati čuda od klasterskog udruživanja u svrhu suradnje i zajedničkog nastupa na tržištu, Zdenka Mesić predložila je da Turistički klaster Slavonski Brod ne ostane samo na području grada i da okupi i ponudu proizvođača hrane, obnovljivih izvora energije i drugih srodnih djelatnosti. 
mt_gallery: 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PREDSTAVLJEN PROJEKT MINISTARSTVA GOSPODARSTVA „KLASTERI-UDRUŽIVANJEM DO USPJEHA“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.