U ČETVRTAK 13. LISTOPADA VELIKA SABIRNA AKCIJA CRVENOG KRIŽA „SOLIDARNOST NA DJELU“

CKRSOL.jpgPod nazivom „Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija“ Hrvatski Crveni križ provodi u četvrtak 13.listopada veliku sabirnu akciju „Solidarnost na djelu 2011“.
Tim povodom danas se s čelnicima Gradskog i Županijskog društva Crvenog križa, mladim volonterima i članovima mladeži Crvnog križa susrela zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i pozvala sve sugrađane da se odazovu ovoj tradicionalnoj akciji u kojoj će se skupljati odjeća, obuća, hrana, novac i druga materijalna dobra za pomoć bolesnima, unesrećenima, napuštenim i nemoćnim sugrađanima.
Grad Slavonski Brod aktivno podržava akciju i u dogovoru s vodstvom Crvenog križa uputio je apel djelatnicima Gradske uprave, svih gradskih ustanova i trgovačkih društava da dobrovoljno daju prilog i pokažu spremnost da pomognu sugrađanima u nevolji. 
U provedbi akcije „Solidarnost na djelu 2011“ bit će angažirano više stotina volontera i članova mladeži Crvenog križa koji će u četvrtak od 8 do 19 sati posjetiti sve domove i dežurati na Korzu.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U ČETVRTAK 13. LISTOPADA VELIKA SABIRNA AKCIJA CRVENOG KRIŽA „SOLIDARNOST NA DJELU“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.