U POVODU MEĐUNARODNOG DANA BIJELOG ŠTAPA DOGRADONAČELNICA VRBAT PEJIĆ POSJETILA UDRUGU SLIJEPIH

SLIJEPP.jpgU povodu 15.listopada, Međunarodnog dana bijelog štapa, danas je članove Udruge slijepih Brodsko-posavske županije u prostorijama udruge u Starčevićevoj 58 posjetila zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić. Povodom Međunarodnog dana slijepih osoba  članove Udruge obradovale su svojim dolaskom i predstavnice Dnevnog boravka za starije osobe, a tom prigodom bio je upriličen i skup žena na temu „I mi smo tu“ s ciljem stvaranja jednakih mogućnosti za žene i djevojke s oštećenjem vida. 
U razgovoru s članovima Udruge slijepih, predvođenim predsjednikom Mirkom Vrlazićem i tajnikom Ivom Jurićem, dograonačelnica Vrbat Pejić ostala je zadivljena pozitivnom životnom energijom kojom zrači ova udruga čiji je glavni cilj pomoć svima koje zadesi traumatično iskustvo gubitka ili oštećenja vida, da ne klonu duhom već da se uz pomoć najbližih i ostalih članova prilagode novim okolnostima i shvate da mogu biti i te kako društveno korisni. To članovi Udruge slijepih Brodsko-posavske županije dokazuju dugogodišnjim upornim radom i raznolikim aktivnostima.  
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U POVODU MEĐUNARODNOG DANA BIJELOG ŠTAPA DOGRADONAČELNICA VRBAT PEJIĆ POSJETILA UDRUGU SLIJEPIH

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.