PREDSTAVNICI SVJETSKE ZAJEDNICE UDRUGA ZA FORTIFIKACIJE U SLAVONSKOM BRODU

FORTIF8.jpgMeđunarodna zajednica udruga za povijesne fortifikacije (IFC) po prvi puta u 22 godine postojanja godišnju skupštinu održala je proteklog vikenda u Hrvatskoj, u Karlovcu i Slavonskom Brodu.
Nakon razgledavanja brodskih kulturno-povijesnih znamenitosti i detaljnog obilaska Tvrđave Brod (bastiona, kavalira i crkve Sv. Ane), predstavnici nacionalnih udruga za fortifikacije iz cijele Europe (Velike Britanije, Francuske, Nizozemske, Belgije, Luksemburga, Njemačke, Švicarske i Hrvatske) i novinari specijaliziranih povijesnih i vojnih časopisa okupili su se na okruglom stolu u Galeriji Ružić i razmijenili iskustva o zaštiti povijesnih utvrda, njihovoj današnjoj ulozi prije svega u funkciji turističkog razvoja, kao i o pristupu europskim strukturalnim fondovima.
Predstavnike međunarodne zajednice udruga za fortifikacije i predsjednika Nacionalne udruge za fortifikacije Stjepana Lončarića pozdravila je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić izrazivši pritom nadu da će bogata svjetska iskustva biti od velike koristi i prilikom nastavka revitalizacije Tvrđave Brod. 
mt_gallery: 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PREDSTAVNICI SVJETSKE ZAJEDNICE UDRUGA ZA FORTIFIKACIJE U SLAVONSKOM BRODU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.