• Ostanite doma

JAVNI POZIV ZA IZBOR VOLONTERA I POSLODAVCA GODINE ZA OSOBE S INVALIDITETOM GRADA SLAVONSKOG BRODA

Grb Slavonskog Broda.jpgPovjerenstvo za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda pokreće izbor volontera i poslodavca godine u želji da se u 2011. godini, koja je proglašena godinom volontera, na poseban način istaknu oni koji svojim nesebičnim angažmanom doprinijeli razvoju humanijeg društva i volonterstva u našem gradu.
Lokalnom strategijom za izjednačavanje mogućnosti za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda stavlja se naglasak na ostvarenje potpune integracije osoba s invaliditetom u važnim životnim područjima kroz ravnopravno sudjelovanje u procesu odgoja i obrazovanja, zapošljavanja, zdravstva i rehabilitacije, socijalne zaštite, u političkom, javnom i kulturnom životu.
ROK ZA PRIJAVE KANDIDATA – 15.STUDENOGA 2011.
Javni pozivi za predlaganje kandidata za izbor poslodavca godine za osobe s invaliditetom grada Slavonskog Broda i za dodjelu godišnjih nagrada za volonterski angažman pojedinca i za primjere dobre prakse uključivanja volontera, objavljeni su na web stranici Grada (u rubrici Natječaji) i otvoreni do 15.studenoga 2011. godine.
Prijave na propisanim obrascima dostavljaju se na adresu: Upravni odjel za društvene djelatnosti, Vukovarska 1, Slavonski Brod.


U prilogu: 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti JAVNI POZIV ZA IZBOR VOLONTERA I POSLODAVCA GODINE ZA OSOBE S INVALIDITETOM GRADA SLAVONSKOG BRODA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.