GRAD SLAVONSKI BROD PONOVNO OSVOJIO NAGRADU ZA 2.MJESTO U AKCIJI "ZELENI CVIJET" HTZ

Zelenic2011.jpgNa Danima hrvatskog turizma u Šibeniku Gradu Slavonskom Brodu uručeno je priznanje za osvojeno 2. mjesto u ovogodišnjoj akciji „Zeleni cvijet“ Hrvatske turističke zajednice u kojoj se ocjenjivala uređenost turističkih mjesta kontinentalne Hrvatske.
Slavonskom Brodu pripalo je drugo mjesto u kategoriji gradova kontinentalne Hrvatske s više od 30.000 stanovnika, a treći je grad Sisak. Tko su pobjednici ovogodišnjeg izbora za Zeleni cvijet i Plavi cvijet znat će se na večerašnjoj završnoj priredbi u hotelu Solaris.
Pored toga, grad Slavonski Brod osvojio je i u akciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radiotelevizije „Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku“ treću nagradu u kategoriji turističkih odredišta kontinentalne Hrvatske.
Nagrade je na svečanosti u hotelu Solaris sinoć primio gradonačelnik Mirko Duspara.
Nakon što je 2009. godine Slavonski Brod osvojio prvu nagradu u akciji "Zeleni cvijet", a prošle godine drugo mjesto, i ovogodišnja priznanja potvrda su nastavka pozitivnih pomaka u uređenosti Grada. Priznanje je to svima koji ulažu napore u što ljepši izgled Grada, od gradskih službi i turističkih djelatnika, zaposlenika Komunalca i drugih tvrtki i ustanova do brojnih Brođana koji brinu o izgledu svojih okućnica i javnih površina. z cvijet.jpg

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRAD SLAVONSKI BROD PONOVNO OSVOJIO NAGRADU ZA 2.MJESTO U AKCIJI "ZELENI CVIJET" HTZ

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.