DRUGI SPORTSKO-REKREATIVNI SUSRETI UMIROVLJENIKA U DVORANI VIJUŠ

SPOSUH16.jpgU Sportskoj dvorani Vijuš danas su održani 2.sportsko-rekreativni susreti umirovljenika Brodsko-posavske županije u organizaciji povjereništva Sindikata umirovljenika Hrvatske.
Stotinjak sudionika, umirovljenika iz Slavonskog Broda i cijele županije, u ime Grada pozdravila je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić, u ime Sindikata umirovljenika Hrvatske predsjednik Stjepan Krajačić i u ime Saveza samostalnih sindikata Hrvatske županijski povjerenik Ante Malovan.
Druženje umirovljenika na sportskim borilištima u odbojci, kuglanju, pikadu, potezanju užeta, skakanju u vrećama i beli otvorila je predsjednica županijskog povjereništva SUH Jasenka Rem zahvalivši na potpori Gradu i gradskim trgovačkim društvima i Ustanovi za gospodarenje športskim objektima.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti DRUGI SPORTSKO-REKREATIVNI SUSRETI UMIROVLJENIKA U DVORANI VIJUŠ

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.