U POVODU DANA DARIVATELJA KRVI DODIJELJENE ZAHVALNICE I PRIZNANJA VIŠESTRUKIM DARIVATELJIMA

davkrvi (6).jpgDan dobrovoljnih darivatelja krvi, 25.listopada, obilježen je prigodnom svečanošću u Glazbenoj školi na kojoj su uručena zaslužena priznanja višestrukim darivateljima krvi iz Slavonskog  Broda i općina Brodskog Posavlja. 
Zahvalnost i poštovanje svima koji su se istaknuli humanošću darivanjem najdragocjenije tekućine za spašavanje tuđih života izrazili su predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Slavonskog Broda i predsjednik Hrvatskog crvenog križa dr Josip Jelić, zamjenik gradonačelnika mr. Zoran Ivanović, zamjenik ravnatelja brodske Opće bolnice „dr Josip Benčević“ dr Josip Samardžić, rukovoditeljica službe za transfuziju krvi brodske Opće bolnice dr Marica Piplović i pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Klara Šćuka.
Tom prigodom uručena su priznanja – zahvalnice Hrvatskog Crvenog križa darivateljima s 10, 20 i 40 darivanja (žene) te 20, 30 i 40 darivanja (muškarci), a zahvalnice i Povelje zahvalnosti ženama s 35 i 55 darivanja i muškarcima s 50 i 75 darivanja. Usto, Grad Slavonski Brod dodatno je ručnim satovima darivao darivatelje s 75 darivanja s područja Grada: Ivu Anušića, Miju Blažića, Stjepana Šprajca i Vinka Žanića. Zahvalnicom, poveljom zahvalnosti i umjetničkom slikom nagrađen je Stjepan Bošnjaković iz Slavonskog Broda koji je 100 puta darovao krv.
Pored toga, Grad Slavonski Brod darivao je knjigama pet obitelji čiji su svi članovi dobrovoljni darivatelji krvi: Biličić iz Zbjega, Brzić iz Kaniže, te Jozić, Marković i Matković iz Slavonskog Broda.  mt_gallery:

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U POVODU DANA DARIVATELJA KRVI DODIJELJENE ZAHVALNICE I PRIZNANJA VIŠESTRUKIM DARIVATELJIMA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.