OKRUGLI STOL O ISKUSTVIMA U PROVOĐENJU ZAKONA O SUZBIJANJU DISKRIMINACIJE

PUCKIPR2.jpgDanas je u Županijskoj vijećnici upriličen okrugli stol o iskustvima u provođenju Zakona o suzbijanju diskriminacije na kojem su uz predstavnike Ureda Pučkog pravobranitelja RH sudjelovali i čelnici Grada Slavonskog Broda, nevladinih udruga  i sindikata. Cilj ovog okruglog stola organiziranog u sklopu projekta jačanje kapaciteta institucije pučkog pravobranitelja uz potporu Agencije za razvoj UN-a (UNDP) jest neposredan kontakt, razmjena iskustava i uspostava kvalitetne komunikacije između institucija civilnog društva i jedinica lokalne samouprave s Uredom pučkog pravobranitelja.
U radu okruglog stola sudjelovala je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić, a iz Ureda Pučkog pravobranitelja zamjenik Pučkog pravobranitelja Dejan Palić sa suradnicima.
PUCKIPR.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OKRUGLI STOL O ISKUSTVIMA U PROVOĐENJU ZAKONA O SUZBIJANJU DISKRIMINACIJE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.