DRUGI KONGRES PILANARA JUGOISTOČNE EUROPE U SLAVONSKOM BRODU

PILANARISB (6).jpgU Kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić u utorak 25.listopada održan je 2.Kongres pilanara jugoistočne Europe koji je okupio brojne pilanare, drvoprerađivače, tehnologe, šumare, znanstvenike, trgovce i stručnjake iz srodnih branši iz Slovenije, BiH, Srbije i Hrvatske te goste iz međunarodnih institucija diljem Europe.
U ime Grada Slavonskog Broda, regionalnog partnera Kongresa, brojne goste pozdravio je i zaželio im uspješan rad zamjenik gradonačelnika mr. Zoran Ivanović istaknuvši zadovoljstvo što se ovaj skup eminentnih stručnjaka, praktičara i znanstvenika po drugi puta održava u Slavonskom Brodu koji ima dugu tradiciju drvoprerađivačke industrije.
Drugi kongres pilanara jugoistočne Europe na kojem će se raspraviti brojne aktualne teme, od novosti u sektoru pilanarstva, trendova na europskom i svjetskom tržištu pilanskih proizvoda, analize tehničkih noviteta, jačanja odnosa s predstavnicima i resornih institucije, otvorio je u ime pokrovitelja Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva ravnatelj Uprave za drvnu industriju Stipe Velić. mt_gallery:

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti DRUGI KONGRES PILANARA JUGOISTOČNE EUROPE U SLAVONSKOM BRODU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.