• Ostanite doma

ZAKLJUČCI S 18.SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA

GV18.jpgNa 18.sjednici Gradskog vijeća kojoj su nazočila 24 vijećnika najviše vremena utrošeno je na prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća u 1.čitanju i njegovu usklađivanju sa Statutom Grada. Nakon višesatne rasprave glasovano je o prijedlozima promjena tridesetak članaka Poslovnika, a konačan prijedlog novog Poslovnika o radu Gradskog vijeća bit će pripremljen za usvajanje na sljedećoj sjednici Vijeća.
Iz predloženog dnevnog reda povučen je prijedlog odluke o socijalnoj skrbi Grada Slavonskog Broda, a dodano izvješće o provedbi zaključka s prošle sjednice o davanju suglasnosti za zaključenje ugovora za sanaciju odlagališta Vijuš.
Većinom glasova usvojeni su prijedlozi odluka o komunalnim djelatnostima koje se mogu obavljati na temelju pisanog ugovora, Program održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2012. godini te o odobravanju programa rada Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda za 2012. godinu.
K znanju je primljeno izvješće o provedbi zaključka s prošle sjednice o davanju suglasnosti za zaključenje ugovora za sanaciju odlagališta Vijuš prema kojem je nakon jučer pristiglog odgovora iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi pripreme dodatka ugovora Grad u obvezi dostaviti Fondu svu dokumentaciju o izmještanju otpada radi pripreme parcele za gradnju pročistača otpadnih voda.
GV18A.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAKLJUČCI S 18.SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.