ZAKLJUČCI S 18.SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA

GV18.jpgNa 18.sjednici Gradskog vijeća kojoj su nazočila 24 vijećnika najviše vremena utrošeno je na prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća u 1.čitanju i njegovu usklađivanju sa Statutom Grada. Nakon višesatne rasprave glasovano je o prijedlozima promjena tridesetak članaka Poslovnika, a konačan prijedlog novog Poslovnika o radu Gradskog vijeća bit će pripremljen za usvajanje na sljedećoj sjednici Vijeća.
Iz predloženog dnevnog reda povučen je prijedlog odluke o socijalnoj skrbi Grada Slavonskog Broda, a dodano izvješće o provedbi zaključka s prošle sjednice o davanju suglasnosti za zaključenje ugovora za sanaciju odlagališta Vijuš.
Većinom glasova usvojeni su prijedlozi odluka o komunalnim djelatnostima koje se mogu obavljati na temelju pisanog ugovora, Program održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2012. godini te o odobravanju programa rada Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda za 2012. godinu.
K znanju je primljeno izvješće o provedbi zaključka s prošle sjednice o davanju suglasnosti za zaključenje ugovora za sanaciju odlagališta Vijuš prema kojem je nakon jučer pristiglog odgovora iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi pripreme dodatka ugovora Grad u obvezi dostaviti Fondu svu dokumentaciju o izmještanju otpada radi pripreme parcele za gradnju pročistača otpadnih voda.
GV18A.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAKLJUČCI S 18.SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.