OTVORENO ZNANSTVENO-STRUČNO SAVJETOVANJE O SUVREMENIM TEHNOLOGIJAMA U IZRADI ZAVARENIH KONSTRUKCIJA

ZAVAR (5).jpgU Kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić svečano je otvoreno trodnevno 6.Znanstveno-stručno savjetovanje „Suvremene tehnologije i postupci pri izradi tlačne opreme, zavarenih metalnih konstrukcija i proizvoda“ koje već 12.godinu organizira Društvo za tehniku zavarivanja iz Slavonskog Broda u suradnji sa Strojarskim fakultetom iz Slavonskog Broda i Đuro Đaković-Holdingom.
U ime Grada Slavonskog Broda sve sudionike pozdravio je zamjenik gradonačelnika mr. Zoran Ivanović istaknuvši kako se ovakvim skupovima Grad promovira i u znanstveno središte Slavonije. Poželjevši svim sudionicima i izlagačima povezivanje i umrežavanje u cilju razvoja novih projekata i primjeni znanstvenih dostignuća u proizvodnji tehnološki složenih proizvoda, zamjenik gradonačelnika obećao je potporu Grada u organizaciji ovakvih korisnih savjetovanja.
Znanstveno-stručni skup u spomen na prof. dr. Zvonimira Lukačevića čiji je jedan od ovogodišnjih partnera Strojarski fakultet iz Maribora otvorio je predstavnik Đuro Đaković-Holdinga Hrvoje Kekez.
O dugoj tradiciji tehnologije zavarivanja u Slavonskom Brodu svjedoči i podatak da je prije pune 73 godine u tvornici Đuro Đaković upaljen prvi zavarivački luk.


 mt_gallery:

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OTVORENO ZNANSTVENO-STRUČNO SAVJETOVANJE O SUVREMENIM TEHNOLOGIJAMA U IZRADI ZAVARENIH KONSTRUKCIJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.