• Ostanite doma

PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA U ZONI GRADSKOG GROBLJA POVODOM BLAGDANA SVIH SVETIH

grobljesb.jpgPovodom blagdana Svih Svetih i ove godine bit će posebno reguliran promet u zoni Gradskog groblja. Prema priopćenju za javnost  Postaje prometne policije PU Brodsko-posavske, u utorak 1.studenoga u cilju sprečavanja mogućih zastoja Naseljem Andrija Hebrang i Ulicom Ksavera Šandora Đalskog promet će se odvijati u jednom smjeru: od Osječke kroz Naselje do Gradskog groblja (u pravcu juga) te Ulicom Ksavera Šandora Đalskog, od Strossmayerove prema Zrinskoj ulici (u pravcu sjevera).  
Vozači će moći parkirati vozila u ulici K.Š.Đalskog s istočne strane (uz kanal Glogovicu), a vozači koji se uključuju sa sporednih ulica u Ulicu K.Š.Đalskog mogu to učiniti samo u smjeru Zrinske ulice, skretanjem ulijevo.
Ulica Sv.Lovre bit će zatvorena za sav promet u blizini Gradskog groblja.
Alternativni obilazni smjer za vozila koja prometuju prema Gornjoj Vrbi je Ulica Bože Milanovića, Stanka Vraza i Ferde Filipovića ili Ulicom Marijana Lanosovića  preko Naselja Klis.
POSEBAN REŽIM PROMETA I ZA PJEŠAKE
Uspostavlja se poseban režim prometa za pješake u blizini Gradskog groblja. Površine za kretanje pješaka u dijelovima gdje je to moguće bit će ograđene i omeđene zaštitnim ogradama, trakama ili na drugi način. Mole se pješaci da se na navedenim mjestima pridržavaju uputa Prometne policije, Prometne jedinice mladeži ili dodatne prometne signalizacije kako bi se osigurao brži protok pješaka i vozila.
Obavještavaju se vozači da za promet prema Međunarodnom graničnom prijelazu s BiH ne koriste dio Svačićeve ulice koji izlazi na raskrižje s Ulicom Sv. Nikole Tavelića, odnosno Naselju Jelas, zbog stvaranja kolone vozila na državnoj cesti D-53 iz smjera Zagreba. Na navedenom raskrižju na Jelasu promet vozilima bit će dopušten iz Svačićeve ulice prema Naselju Jelas i Zagrebu, a iz ulice Sv.Nikole Tavelića prema Svačićevoj ulici i Zagrebu. To znači da neće biti moguće uključivanje s ovog raskrižja ulijevo prema BiH pa se preporuča vozačima koji putuju prema susjednoj Republici Bosni i Hercegovini da koriste Zagrebačku ulicu i Sjevernu veznu cestu pored Auto-kuće Dankić. Policijski službenici pojačat će nadzor na ovom raskrižju i vozačima neće dozvoliti uključivanje prema graničnom prijelazu.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA U ZONI GRADSKOG GROBLJA POVODOM BLAGDANA SVIH SVETIH

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.