„DANI OTVORENIH VRATA“ U DNEVNOM BORAVKU ZA STARIJE OSOBE OD 5. DO 11.STUDENOGA

DNEVBOR11.jpgDnevni boravak za starije osobe i ove godine otvara svoja vrata građanima Slavonskog Broda u vremenu od 5. do 11. studenoga sa željom da se široj javnosti predstavi program međugeneracijske solidarnosti koji se u Slavonskom Brodu provodi uz potporu Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.
U Dnevnom boravku smještenom u prostoru Doma „J.J. Strossmayer“ u Dobrilinoj ulici stariji sugrađani mogu koristiti različite sadržaje poput kreativnih radionica, rekreativnih aktivnosti, zdravstvenog programa (mjerenje tlaka,  šećera u krvi, predavanja i savjetovanja), društvenih igara, čitaonice (dnevni i tjedni tisak), posuđivanja knjiga i dr.
Pozivamo sve sugrađane da od subote, 5.studenoga do petka 11.studenoga posjete prostorije Dnevnog boravka i sudjeluju u predloženim aktivnostima.


U prilogu:
Program Dana otvorenih vrata Dnevnog boravka za starije osobe (pdf)

DNEVBOR11A.jpg


               

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti „DANI OTVORENIH VRATA“ U DNEVNOM BORAVKU ZA STARIJE OSOBE OD 5. DO 11.STUDENOGA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.