• Ostanite doma

U DVORANI VIJUŠ ODRŽAN 17.“SLAVONIJA OPEN“ I ZAVRŠNICA KUPA HRVATSKE U AKROBATSKOM ROCK'N'ROLLU

Sportska dvorana Vijuš bila je poprište 17.natjecanja u akrobatskom rock'n'rollu  „Slavonija open“ koji je i ove godine bio završnica kupa Hrvatske. Prema tradiciji, natjecanje najboljih plesača otvorio je gradonačelnik Mirko Duspara zahvalivši se organizatorima iz Športsko-plesnog kluba „Top dance“ koji su se i ovoga puta iskazali kao sjajni domaćini 450 natjecatelja iz 13 klubova iz cijele Hrvatske. Atraktivni nastupi brojnih uzrasta najboljih hrvatskih plesača akrobatskog rock'n'rolla oduševili su prepuno gledalište u dvorani Vijuš. Najviše odličja (ukupno 9, od čega 7 zlatnih) osvojili su plesačice i plesači zagrebačke Rock'n'rolll Gimnazije, a šest odličja (jedno zlato, četiri srebra i jednu broncu) pripalo je članovima ŠPK Top dance. Potvrda odlične organizacije ovog natjecanja stigla je i dodjelom domaćinstva Prvenstva Hrvatske 12.svibnja 2012. godine u Slavonskom Brodu, u dvorani Vijuš.

mt_gallery

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U DVORANI VIJUŠ ODRŽAN 17.“SLAVONIJA OPEN“ I ZAVRŠNICA KUPA HRVATSKE U AKROBATSKOM ROCK'N'ROLLU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.