OBILJEŽEN DAN OSNOVNE ŠKOLE DRAGUTIN TADIJANOVIĆ

DANOSDTAD.jpgSvečanom priredbom u školskoj-sportskoj dvorani u Naselju Andrija Hebrang pod nazivom „Neka cijeli ovaj svijet...“ i izložbom učeničkih radova obilježen je dan Osnovne škole „Dragutin Tadijanović“ prvi puta na godišnjicu rođenja znamenitog pjesnika čije ime s ponosom nosi.
Brojne uzvanike pozdravio je u ime Grada kao osnivača škole gradonačelnik Mirko Duspara i čestitao ravnateljici prof. Ani Blagović, svim nastavnicima i učenicima na zapaženim rezultatima postignutim u odgoju i stjecanju znanja i izvannastavnim aktivnostima, posebice na regionalnim i nacionalnim učeničkim natjecanjima. 
Sadržajan i raznolik program svečanosti bio je prožet motivima iz djela „Galeb Jonathan Livingston“ i povezanošću s Dragutinom Tadijanovićem koji je težio izvrsnosti, uvijek  cijeneći život i ljude oko sebe. 
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OBILJEŽEN DAN OSNOVNE ŠKOLE DRAGUTIN TADIJANOVIĆ

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.