POSJET KREATIVNOJ RADIONICI „STVARAJMO ZAJEDNO“ NA DANIMA OTVORENIH VRATA DNEVNOG BORAVKA ZA STARIJE

DANOTVDB (57).jpgDanas je u Dnevnom boravku za starije osobe u sklopu „Dana otvorenih vrata“ upriličena Kreativna radionica „Stvarajmo zajedno“ na kojoj su kao gosti sudjelovali članovi Udruge za kreativni razvitak djece i mladih Vivak iz Slavonskog Broda. Sudionike Kreativne radionice, korisnike programa Dnevni boravak za starije osobe i goste iz udruge Vivak, učenike OŠ Vladimir Nazor s voditeljicom Natašom Stanković, pozdravila je u ime Grada zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i zahvalila na interesu za suradnjom u provođenju ovog korisnog programa kojim se promovira odličan primjer međugeneracijske solidarnosti.
Programi „Dnevnog boravka“ i „Pomoći u kući starijim osobama“ provode se u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti diljem Hrvatske,  a Dani otvorenih vrata koji se već drugu godinu priređuju u Slavonskom Brodu jedinstveni su kao i bogatstvo sadržaja u brodskom Dnevnom boravku ponuđenih starijim sugrađanima, od raznih edukativnih predavanja, liječničkih savjeta, druženja uz tisak i šah do kreativnih radionica, književnih večeri i sportske rekreacije.
Zahvaljujući svemu tome broj korisnika Dnevnog boravka porastao je na 150 osoba koje svakodnevno dolaze na druženje u Dobrilinu 2. U provođenju ovoga i programa Pomoć u kući starijim osobama posao je u Slavonskom Brodu pronašlo 15 osoba, većinom teže zapošljivih žena srednje i starije životne dobi. Za oba programa godišnje se izdvaja 800 tisuća kuna, veći dio iz  proračuna Ministarstva obitelji (640 tisuća), a ostatak iz gradskog proračuna. 

mt_gallery
 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POSJET KREATIVNOJ RADIONICI „STVARAJMO ZAJEDNO“ NA DANIMA OTVORENIH VRATA DNEVNOG BORAVKA ZA STARIJE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.