BAJRAMSKI KONCERT U GLAZBENOJ ŠKOLI SLAVONSKI BROD

BAJRAMKONC (29).jpgU povodu velikog islamskog blagdana Kurban-bajrama u dvorani Glazbene škole upriličen je Bajramski koncert u organizaciji Medžlisa Islamske zajednice iz Slavonskog Broda i Medžlisa Islamske zajednice iz Maglaja u BiH. Uz brojne muslimanske vjernike i goste koncertu su u ime Grada nazočili  zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i  Zoran Ivanović.
Izražavajući srdačnu dobrodošlicu svim gostima glavni imam Medžlisa Islamske zajednice u Slavonskom Brodu Husret ef. Hasanović istaknuo je kako je lijepo biti Musliman u gradu Slavonskom Brodu prisjetivši se nedavne proslave obljetnice brodskog Medžlisa i otvaranja novih prostorija uz zahvalu na dobroj suradnji čelnicima Gradske uprave.
Čestitku okupljenim vjernicima za Kurban-bajram uz najbolje želje i nastavak uspješne suradnje s Medžlisom i Vijećem bošnjačke nacionalne manjine u širenju međusobnog povjerenja, razumijevanja i poštovanja uputila je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić.
U prigodnom blagdanskom programu nastupio je mješoviti pjevački zbor Medžlisa iz Maglaja.
mt_gallery

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti BAJRAMSKI KONCERT U GLAZBENOJ ŠKOLI SLAVONSKI BROD

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.