BESPLATNI SEMINAR GRADSKE RAZVOJNE AGENCIJE NA TEMU „KAKO IZVOZITI ?“ 16. i 17. STUDENOGA

razvojnasem.jpgBesplatnim seminarom na temu „Kako izvoziti ?“ 16. i 17.studenoga Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda nastavlja edukaciju za projekt Obrazovanje u poduzetništvu uz novčanu potporu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva. 
Na seminaru "Kako izvoziti?" bit će predstavljene poslovne prednosti za izvoznike, ali i dodatne obveze s kojima će se morati suočiti na stranom tržištu. Bit će pojašnjeno kako planirati izlazak na strano tržište i na što posebno obratiti pozornost prije nego se krene u taj poduhvat. Seminar je namijenjen onim poduzetnicima koji razmišljaju o pokretanju izvoznih aktivnosti i onima koji žele provjeriti svoje sposobnosti za takav iskorak u svome poslovanju.
Seminar će se održati 16. i 17. studenoga u prostorima Glazbene škole u Slavonskom Brodu.
Predavači dolaze iz Centra za poduzetništvo Osijek, neprofitne organizacije osnovane s ciljem razvoja i promoviranja poduzetničkog poslovnog ponašanja. Stručnjaci Centra za poduzetništvo Osijek na području poduzetničke edukacije održali su više od 200 različitih seminara koje je prošlo više od 3.000 poduzetnika s područja cijele Hrvatske.
Sudjelovanje na besplatnom seminaru može se potvrditi putem prijavnog obrasca na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na fax 035/217-082.
Svi materijali potrebni za seminar, kao i osvježenje su osigurani.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 035/ 217-092 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti BESPLATNI SEMINAR GRADSKE RAZVOJNE AGENCIJE NA TEMU „KAKO IZVOZITI ?“ 16. i 17. STUDENOGA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.