ORGANIZACIJSKI ODBOR 16.KATARINSKOG SAJMA USVOJIO PROGRAM ČETVERODNEVNE SAJAMSKE PRIREDBE

katsajoo.jpgNa današnjem 2.sastanku Organizacijskog odbora definiran je program ovogodišnjeg 16.Katarinskog sajma obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva koji će se od 24. do 27.studenoga održati u Sportskoj dvorani Vijuš.
Nepovoljni gospodarski trendovi nisu se, srećom, odrazili na zanimanje za nastup na ovogodišnjem Katarinskom sajmu. Prema riječima Vjerana Milkovića, direktora Razvojne agencije grada Slavonskog Broda, izvršnog organizatora sajma, svi unutarnji izložbeni prostori i većina vanjskih već su popunjeni zbog čega se očekuje  sudjelovanje oko 220 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, slično kao i prošle godine. Pokrovitelji ovogodišnjeg Katarinskog sajma su Predsjednik Republike Hrvatske, Vlada RH i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva.
Bogat izložbeni program u dvorani i vanjskim prostorima bit će popraćen mnoštvom korisnih stručnih skupova i kulturno-zabavnih priredbi za posjetitelje.
Nakon otvaranja sajma za posjetitelje, u četvrtak 24.studenoga predstavit će se zanimljiva inicijativa „Slavonska košarica“ u cilju povezivanja plave i zelene Hrvatske.  s predavanjima stručnjaka osječkog Ekonomskog i Poljoprivrednog fakulteta. Prvog dana sajma proglasit će se i najljepše uređen štand, a poslije podne upriličiti tradicionalni Dječji sajam u organizaciji Dječjih vrtića nakon čega će uslijediti rock koncert „Traga vječnosti“.
Po tradiciji, u petak, 25.studenoga, na blagdan Svete Kate, prigodno će se darivati  najsretnije Katarine. Dan će započeti promocijom reizdanja kataloga HGK „Vrijedne ruke“, dodijelit će se nagrade za najbolje ocijenjeni med, a u foklornom programu predstavit će se KUD-ovi iz Šumeća, Bebrine i Stupničkih Kuta te Brodski biseri, Eugen Kumičić i Kolonija iz Slavonskog Broda. U sklopu folklornog programa izvest će se i igrokaz Mate Baboselca  „Skretničar, to je nješt' veliko“.
Treći dan Katarinskog sajma u subotu otvorit će tradicionalna Čvarkijada, nakon čega će u sajamskom prostoru biti upriličen javni forum na temu „Preduvjeti za jačanje pozicije osoba s invaliditetom u zajednici“ s izlaganjem mr. Mirjane Dobranović iz Zagreba te javna tribina o Poticanju poslodavaca da zaposle osobe s invaliditetom i upoznavanju o zakonskoj regulaciji, u organizaciji brodske područne službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. U subotu predstavit će se i Kulturno-prosvjetno društvo Ukrajina iz Slavonskog Broda, Satiričko kazalište mladih izvest će predstavu „Cabaret“, a udruga SKIP HIP-HOP show.
Posljednjeg dana sajma, u nedjelju 27.studenoga, na sajamskoj pozorniici dvorane  Vijuš nastupit će Studio za klasični i moderni ples Brodski leptirići, plesači i mažoretkinje Brodskog plesnog studija Cascavela i Športsko-plesnog kluba Top dance.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ORGANIZACIJSKI ODBOR 16.KATARINSKOG SAJMA USVOJIO PROGRAM ČETVERODNEVNE SAJAMSKE PRIREDBE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.