ASFALTIRAN KOLNIK NOVOG MOSTA PREKO GLOGOVICE I PRILAZNIH CESTA U VIDRIĆEVOJ I DOŠENOVOJ ULICI

mostglasfalt_03_resize.JPGDanas je ugrađen prvi sloj asfalta na kolnik novoizgrađenog mosta preko Glogovice i prilaznih cesta u ulicama Vladimira Vidrića i Vida Došena. Radove na izgradnji prilaznih cesta izveli su graditelji Cestara d.o.o., a most dug 28,5 metara namijenjen za dvosmjerni promet motornim vozilima, pješački i biciklistički promet, izgradila je Vodoprivreda d.o.o. iz Nove Gradiške.
U tijeku je i izgradnja pješačke i biciklističke staze i javne rasvjete u Došenovoj ulici nakon čega slijedi tehnički pregled i izdavanje uporabne dozvole kako bi novi most koji spaja gradske mjesne odbore Zrinski-Frankopan i dr Ante Starčević mogao biti pušten u promet.

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ASFALTIRAN KOLNIK NOVOG MOSTA PREKO GLOGOVICE I PRILAZNIH CESTA U VIDRIĆEVOJ I DOŠENOVOJ ULICI

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.