RETROSPEKTIVNA IZLOŽBA O BRODSKOM HARMONIKAŠKOM ORKESTRU „BELA PL. PANTHY“

izlozbaBHO_05_resize.JPGU povodu 2.Međunarodnog festivala harmonike Bela pl. Panthy, koji će se održati u Slavonskom Brodu 26. i 27.studenoga, u prostoru Gradske knjižnice otvorena je prigodna retrospektivna izložba o Brodskom harmonikaškom orkestru Bela pl. Panthy, od osnutka 1966. godine do danas. Uz bogatu foto-dokumentaciju izloženi su i pehari, priznanja i diplome osvojene na brojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima u proteklih 45 godina djelovanja orkestra. Na svečanom otvaranju izložbe, kojem je nazočila i zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić, predsjednik BHO Siniša Panthy posebno se zahvalio brojnim nekdašnjim članovima orkestra koji su  pomogli u organizaciji izložbe koja svjedoči  o bogatoj povijesti ove ugledne brodske glazbene udruge. 
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti RETROSPEKTIVNA IZLOŽBA O BRODSKOM HARMONIKAŠKOM ORKESTRU „BELA PL. PANTHY“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.