HUMANITARNI KONCERT SANDRE BAGARIĆ U POVODU 10.GODIŠNJICE UDRUGE „NADA“

nada10_3_resize.JPGU povodu 10.godišnjice postojanja Udruge „Nada“ Slavonski Brod koja okuplja žene operirane od raka dojke, želeći zahvaliti svima koji pomažu djelovanje ove udruge upriličen je koncert poznate hrvatske sopranistice Sandre Bagarić u crkvi Presvetog Trojstva. I u ovoj svečanoj prigodi izražena je zahvalnost Gradskoj upravi na dosadašnjoj potpori Udruzi Nada koja djeluje pri Županijskoj ligi protiv raka. U ime Grada koncertu je nazočila zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i pozdravila ugledne glazbene umjetnike iz Zagreba Sandru Bagarić i Darka Domitrovića. U proteklih deset godina Udruga Nada sudjelovala je u kupnji medicinskih aparata za brodsku Opću bolnicu, materijalnoj i moralnoj pomoći mnogim oboljelim ženama i organizaciji niza akcija i seminara. Budući da svaka 11.žena oboli od raja dojke, cilj Udruge je educirati žene i upozoriti ih na važnost prevencije. mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti HUMANITARNI KONCERT SANDRE BAGARIĆ U POVODU 10.GODIŠNJICE UDRUGE „NADA“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.