POTPISAN UGOVOR ZA SUFINANCIRANJE IZRADE DOKUMENTACIJE ZA REVITALIZACIJU TVRĐAVE BROD

zoranbajs_4_resize.JPGDanas je u Ruščici potpisan ugovor o sufinanciranju izrade projektne dokumentacije za obnovu i revitalizaciju Tvrđave Brod kao objekta kulturne baštine za potrebe turizma. Ugovorom kojeg su potpisali ministar turizma Damir Bajs i zamjenik gradonačelnika Slavonskog Broda Zoran Ivanović Ministarstvo turizma obvezalo se izdvojiti 300.000 kuna za izradu dokumentacije radi kandidature Tvrđave prema strukturnim fondovima Europske unije.
Zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović izrazio je zadovoljstvo spoznajom da je Ministarstvo turizma ovime prepoznalo turistički značaj Tvrđave kao spomenika kulture najviše kategorije ne samo na razini grada i županije već cijele Hrvatske. Gradska uprava dosad je ulagala najviše što je mogla u uređenje Tvrđave za što se očekuje i uključenje Ministarstva kulture.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPISAN UGOVOR ZA SUFINANCIRANJE IZRADE DOKUMENTACIJE ZA REVITALIZACIJU TVRĐAVE BROD

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.