MOTO KARAVANA PREVLAKA-VUKOVAR „ZAJEDNO U RATU-ZAJEDNO U MIRU“ DOČEKANA U SLAVONSKOM BRODU

motokaravpd_22_resize.JPGSudionici 4.Moto karavane Prevlaka-Vukovar „Zajedno u ratu-zajedno u miru“ danas prije podne stigli su u Slavonski Brod gdje im je priređen srdačan doček. Nakon polaganja vijenca i paljenja svijeća ispred spomenika poginulim braniteljima u Domovinskom ratu gradonačelnik Mirko Duspara upriličio je u Tvrđavi prijem za oko 300 bikera iz svih krajeva Hrvatske na čelu s organizatorima iz Moto kluba Korkyra riders iz Smokvice na otoku Korčuli. U Slavonskom Brodu moto karavani priključili su se i mnogi brodski bikeri.
Izražavajući brojnim motoristima zahvalnost što na ovakav način oživljavaju sjećanje na žrtvu Vukovara u obrani kojeg su sudjelovali i mnogi Brođani, gradonačelnik Duspara poručio im je da je zajedništvo koje nas je krasilo u najtežim ratnim trenucima potrebno i danas jer se Hrvatska nalazi pred novim teškim iskušenjima. 
Zahvalivši gradonačelniku i predstavnicima grada na toplom dočeku i okrjepi, a svim motoristima na sudjelovanju unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima, predsjednik Moto kluba Korkyra riders Đani Radovanović naglasio je da ovom karavanom žele poručiti svima, osobito mladima, kako je stvorena Hrvatska i da se žrtve Vukovara koje nisu bile uzaludne nikada neće zaboraviti.
S Prevlake je 14.studenoga na put prema Vukovaru krenulo 50-ak motorista i svakom dionicom taj je broj rastao. Moto karavana s više stotina bikera večeras će stići u herojski Vukovar.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti MOTO KARAVANA PREVLAKA-VUKOVAR „ZAJEDNO U RATU-ZAJEDNO U MIRU“ DOČEKANA U SLAVONSKOM BRODU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.