PREDSTAVLJANJE UDRUGA ZA POMOĆ OSOBAMA S MENTALNOM RETARDACIJOM „ZAJEDNO SMO JAČI“

IVPRETARD_12_resize.JPGSlavonski Brod je bio domaćin današnjeg predstavljanja udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom iz cijele Slavonije pod sloganom „Zajedno smo jači“.
Na središnjem gradskom Trgu Ivane Brlić Mažuranić na maštovito uređenim štandovima brojni članovi udruga iz Osijeka, Vukovara, Orahovice, Nove Gradiške, Slavonskog Broda pokazali su pravo bogatstvo znanja i kreativnih vještina kojima raspolažu i kojima mogu upotpuniti društveni život svoje sredine. Slogan  „Zajedno smo jači“ znakovita je poruka društvu da  prepozna i primijeti te sposobnosti osoba s mentalnom retardacijom koje su počesto nevidljive. U ime Grada Slavonskog Broda skup je posjetila zamjenica gradonačelnika za društvene djelatnosti Ilijana Vrbat Pejić i čestitala na dobroj organizaciji Mirjani Jakovčev, predsjednici Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom i brodskog Kluba Regoč. Unatoč hladnom vremenu događaj na Korzu posjetili su brojni Brođani dajući time podršku osnovnoj ideji ove priredbe, a program su podržale i gradske udruge civilnog društva i gradske ustanove. Uz zahvalu Gradu na dosadašnjoj potpori predsjednica Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom Mirjana Jakovčev uručila je zamjenici Ilijani Vrbat Pejić prigodan poklon – domaći kruh kojeg su ispekli članovi Kluba Regoč.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PREDSTAVLJANJE UDRUGA ZA POMOĆ OSOBAMA S MENTALNOM RETARDACIJOM „ZAJEDNO SMO JAČI“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.