• Ostanite doma

BOGAT PROGRAM "NOĆI KAZALIŠTA" U SLAVONSKOM BRODU

nockazal_18_resize.JPGMeđu 27 hrvatskih gradova u kojima je u subotu 19.studenoga upriličena Noć kazališta našao se i Slavonski Brod. Bogat program u Kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić privukao je pozornost brojnih ljubitelja kazališne umjetnosti koji su u programima i druženju s glumcima mogli uživati do dugo u noć. Za najmlađe Brođane Dječje kazalište Ivana Brlić Mažuranić izvelo je popularnu predstavu Augusta Šenoe „Postolar i vrag“, a nakon toga je glumački ansambl Satiričkog kazališta mladih izveo čak tri uspješnice: Dekameron, Nije tango i Kvočka.
Brodsku Noć kazališta obogatila je i izložba kazališne fotografije Dalibora Mašića na kojoj su predstavljena i brojna priznanja koje su u proteklih pet godina osvojili glumci Satiričkog kazališta mladih. Izložbu je otvorio gradonačelnik Mirko Duspara čestitavši Satiričkom kazalištu mladih na uspješnih prvih pet godina postojanja i istaknuvši kako je i to plod djelovanja gradskog Centra za kulturu utemeljenog prije pet godina pod okriljem Kazališno-koncerte dvorane.

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti BOGAT PROGRAM "NOĆI KAZALIŠTA" U SLAVONSKOM BRODU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.