• Ostanite doma

GIMNAZIJA MATIJA MESIĆ DOMAĆIN MEĐUNARODNOG SASTANKA U SKLOPU GLOBE PROJEKTA

GLOBE_09_resize.JPGU sklopu GLOBE svjetske učeničke kampanje istraživanja klime Gimnazija „Matija Mesić“ iz Slavonskog Broda od 19. do 25. studenoga domaćin je prvog međunarodnog sastanka Grupe za aerosol „Comenius projekta“, multilateralnog partnerstva škola iz Nizozemske, Latvije, Njemačke, Italije, Mađarske i Hrvatske. Pozdrav i dobrodošlicu nastavnicima i učenicima iz pet europskih zemalja na današnjem svečanom otvaranju uputila je u ime Grada Slavonskog Broda zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić. Zaželjevši gostima ugodan boravak Ilijana Vrbat Pejić naglasila je posebnu važnost ovog projekta u gradu izloženom prekograničnom zagađenju zraka što će pridonijeti i širem pogledu na zaštitu okoliša.
Svjetska učenička kampanja istraživanja klime okupit će učenike, nastavnike i znanstvenike širom svijeta na različitim projektima prema osnovnoj postavci GLOBE programa: globalno učenje i opažanje za dobrobit okoliša.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GIMNAZIJA MATIJA MESIĆ DOMAĆIN MEĐUNARODNOG SASTANKA U SKLOPU GLOBE PROJEKTA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.