ZAVRŠNI RADOVI NA DOGRADNJI ZGRADE OSNOVNE ŠKOLE „BOGOSLAV ŠULEK“

sulek_28_resize.JPGU tijeku su završni radovi na dogradnji zgrade Osnovne škole „Bogoslav Šulek“, po broju učenika (više od 1200) najveće osnovne škole ne samo u Gradu već i Brodsko-posavskoj županiji i šire. Dogradnjom ukupno 316 kvadrata školskog prostora uređene su četiri učionice, dvije u prizemlju i dvije na katu, koje se ovih dana opremaju namještajem i najsuvremenijim nastavnim pomagalima (računalom s internet priključkom, projektorom s platnom, pametnom pločom). Radove je izvela tvrtka „Šprajc THD“ d.o.o. iz Slavonskog Broda. Ovih dana očekuje se tehnički pregled dograđenog objekta nakon čega slijedi izdavanje uporabne dozvole i useljenje.
Dvije učionice na katu bit će namijenjene učenicima razredne nastave, a u prizemlju za predmetnu nastavu matematike, povijesti i izborne nastave njemačkog jezika. Time će biti olakšano kvalitetno izvođenje nastave u matičnoj školi koju u 36 odjela pohađa 900 učenika i koja za razliku od mnogih drugih gradskih škola svake godine povećava broj nastavnih odjela. Pored toga, ove godine iz programa investicijskog održavanja na zgradi OŠ Bogoslav Šulek postavljena je nova termo fasada što će omogućiti i uštedu toplinske energije.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAVRŠNI RADOVI NA DOGRADNJI ZGRADE OSNOVNE ŠKOLE „BOGOSLAV ŠULEK“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.