U ČETRVRTAK 24.STUDENOGA OTVARA SE ČETVERODNEVNI 16.KATARINSKI SAJAM

Katsajam14.jpgU četvrtak 24.studenoga otvara se četverodnevni 16.Katarinski sajam obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva koji se treću godinu zaredom održava u Sportskoj dvorani Vijuš.
Na unutarnjim i vanjskim izložbenim prostorima predstavit će se 220 izlagača iz cijele Hrvatske, a međunarodni karakter ovogodišnjeg sajma potvrđuje nazočnost izlagača iz susjedne Republike Bosne i Hercegovine i Srbije. 
Pokrovitelji ovogodišnjeg sajma su Predsjednik Republike Hrvatske, Vlada RH i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva.
Organizator je Grad Slavonski Brod, a izvršni organizatori Razvojna agencija grada Slavonskog Broda i Poduzetnički inkubator Brodin.
Sajam će biti otvoren za posjetitelje u četvrtak 24.studenoga od 10 sati, a svečano otvorenje je u 12 sati.
Prvog dana sajma u četvrtak popodne održat će se i tradicionalni Dječji sajam u organizaciji Dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić.
Pripremljen je i niz zanimljivih  popratnih sadržaja, od stručnih skupova, inicijativa i javnih tribina do svakodnevno raznolikog kulturno-zabavnog programa.
 
Program 16.Katarinskog sajma (pdf)

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U ČETRVRTAK 24.STUDENOGA OTVARA SE ČETVERODNEVNI 16.KATARINSKI SAJAM

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.