U GRADSKOJ KNJIŽNICI PREDSTAVLJENA KNJIGA DUBRAVKA JELČIĆA "HRVATSKA KNJIŽEVNOST I PRAVAŠTVO"

pravasiknj_12_resize.JPGU Gradskoj knjižnici predstavljena je knjiga akademika Dubravka Jelčića  „Hrvatska književnost i pravaštvo“ i otvorena izložba portreta književnika-pravaša autora Predraga Golla. O knjizi je uz autora govorio i književni povjesničar dr Ivica Matičević, a izložbu portreta književnika-pravaša, radove akademskog slikara Predraga Golla otvorio je gradonačelnik dr. Mirko Duspara.
Knjiga „Hrvatska književnost i pravaštvo“ sinteza je radova iz povijesti hrvatske književnosti akademika Jelčića objavljenih u proteklih 40-ak godina koja donosi i niz novih spoznaja poput prepoznavanja dosad prešućivanih elemenata pravaškog svjetonazora i u djelima Augusta Cesarca i Miroslava Krleže.

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U GRADSKOJ KNJIŽNICI PREDSTAVLJENA KNJIGA DUBRAVKA JELČIĆA "HRVATSKA KNJIŽEVNOST I PRAVAŠTVO"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.