SVEČANO OTVOREN 16.KATARINSKI SAJAM OBRTNIŠTVA, MALOG I SREDNJEG PODUZETNIŠTVA

OTVKS16_049_resize.JPGPrigodnim programom danas je u Sportskoj dvorani Vijuš otvoren 16.Katarinski sajam obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Vlade RH i Ministarstva gospodarstva. Sajam je otvorio predsjednik Organizacijskog odbora gradonačelnik dr. Mirko Duspara ističući zadovoljstvo spoznajom da je unatoč gospodarskoj krizi i ovogodišnji Katarinski sajam okupio 220 izlagača iz cijele Hrvatske te susjedne Republike BiH i Srbije koji su popunili sve unutarnje i vanjske izložbene prostore. U četiri sajamska dana posjetiteljima je uz bogatu ponudu proizvoda i usluga obrtnika, malih poduzetnika i udruga priređen niz popratnih kulturno-zabavnih programa.
Za najljepše uređeni sajamski prostor nagrađan je štand obrta Narodni vez iz Slavonskog Broda.
Na svečaonsti otvorenja sajma nastupili su članovi Folklornog ansambla Broda, Gradske limene glazbe Željezničar i mažoretkinje Plesnog studija Cascavela.
Uoči službenog otvorenja upriličeno je predstavljanje inicijative grada Slavonskog Broda pod nazivom „Slavonska košarica“ s ciljem povezivanja autohtonih slavonskih proizvoda obiteljskih gospodarstava s ugostiteljsko-turističkim tvrtkama u primorskoj i kontinentalnoj Hrvatskoj u turistički proizvod. O tome su uvodno izlagali znanstvenici s Ekonomskog i Poljoprivrednog fakulteta iz Osijeka: prof. dr. Drago Ružić (Slavonska košarica-marketinški aspekti u digitalnom okružju) i prof. dr. Goran Kušec (Originalni hrvatski domaći proizvod od mesa-primjer kulena).
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti SVEČANO OTVOREN 16.KATARINSKI SAJAM OBRTNIŠTVA, MALOG I SREDNJEG PODUZETNIŠTVA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.