PROMOVIRANO 88 INŽENJERA, PRVOSTUPNIKA, MAGISTARA I SPECIJALISTA STROJARSTVA SA STROJARSKOG FAKULTET

PROMOCSF_30_resize.JPGU dvorani Glazbene škole upriličena je 24.svečana promocija 88 svršenih studenata Strojarskog fakulteta iz Slavonskog Broda: sveučilišnih specijalista, magistara, diplomiranih inženjera, inženjera te sveučilišnih i stručnih prvostupnika strojarstva.
Svečanosti kojoj su uz promovente i njihove roditelje i nastavnike nazočili i brojni gosti iz akademske i društvene zajednice pridružili su se i čelnici Grada Slavonskog Broda predvođeni gradonačelnikom Mirkom Dusparom.
Čestitajući svim promoventima na završetku napornog školovanja gradonačelnik Duspara zaželio im je što skoriji pronalazak zaposlenja, uspjeh u profesionalnoj karijeri i svako dobro u privatnom životu. mt_gallery: 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PROMOVIRANO 88 INŽENJERA, PRVOSTUPNIKA, MAGISTARA I SPECIJALISTA STROJARSTVA SA STROJARSKOG FAKULTET

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.