SUSRET S VODITELJEM POLITIČKOG ODJELA BRITANSKOG VELEPOSLANSTVA U HRVATSKOJ CHRISOM FREANOM

FREANVB_6_resize.JPGGradonačelnik Mirko Duspara sa suradnicima danas se sastao s Chrisom Freanom, voditeljem političkog odjela u Britanskom veleposlanstvu u Hrvatskoj koji je u Slavonskom Brodu sudjelovao na seminaru o zaštiti osobnih podataka i pristupu informacijama kojega Britansko veleposlanstva organizira u suradnji s Ministarstvom pravosuđa RH i Agencijom za zaštitu osobnih podataka.
Tijekom kraćeg razgovora razmijenjene su informacije o političkoj situaciji u Hrvatskoj i Slavonskom Brodu ususret nadolazećim izborima, a gospodin Frean upoznao je predstavnike Grada o aktivnostima Veleposlanstva u sljedećoj godini u promociji olimpijskih i paraolimpijskih igara u Londonu i mogućnostima poslovne suradnje.


FREANVB_2_resize.JPG

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti SUSRET S VODITELJEM POLITIČKOG ODJELA BRITANSKOG VELEPOSLANSTVA U HRVATSKOJ CHRISOM FREANOM

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.