NA IZBORNOJ SKUPŠTINI ZAJEDNICE ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA ZA PREDSJEDNIKA IZABRAN ZDENKO HORVAT

zsugrada_3_resize.JPGNa izbornoj skupštini Zajednice športskih udruga Grada Slavonskog Broda kojoj je nazočio 71 izaslanik za predsjednika je ponovno izabran Zdenko Horvat. Dopredsjednici su Zvonimir Markotić i Dalibor Damičević, a ostali članovi Upravnog odbora Zajednice Čedomir Brajković, Dario Sojčić, Stipo Zirdum, Igor Dimitarević, Marina Logarušić i Stribor Valenta. 
U članstvo Zajednice primljeno je još 11 novih članica: Brodska amaterska košarkaška liga, Hapkido klub Sveti Mihael, Boksački klub Brod, Šahovski klub invalida Hvidra-Brod, Škola košarke Rehlicki, Stolnoteniski klub Marsonia, Kuglački klub Terminal, Kick boxing klub Tigar Brod, Škola kuglanja Kolonija-Ivo Klarić, Športski plesni klub Sinovi i Grapping klub Slavonski Brod.
Usvojen je i Završni račun Zajednice za 2010. godinu, kao i Program rada za 2012.godinu.
U raspravi najviše vremena posvećeno je financijskim teškoćama klubova i na kraju  je upućena poruka svima koji su u mogućnosti da se založe kako bi se povećalo izdvajanje za sport iz gradskog proračuna.
zsugrada_4_resize.JPG

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti NA IZBORNOJ SKUPŠTINI ZAJEDNICE ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA ZA PREDSJEDNIKA IZABRAN ZDENKO HORVAT

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.