DRUGI MEĐUNARODNI FESTIVAL HARMONIKE „BELA PL.PANTHY“ OKUPIO ŠEST ORKESTARA IZ HRVATSKE I SLOVENIJE

2FH_11_resize.JPGDrugi Međunarodni festival harmonike „Bela pl. Panthy“ okupio je proteklog vikenda u Slavonskom Brodu šest orkestara iz Zagreba, Labina, Požege, Ormoža i Slavonskog Broda koji su se natjecali u tri uzrasne kategorije. Festival je u ime Grada Slavonskog Broda, jednog od pokrovitelja festivala uz Ministarstvo turizma i Brodsko-posavsku županiju, otvorio predsjednik Gradskog vijeća prof. Hrvoje Andrić nakon čega je uslijedio koncert domaćina i organizatora Brodskog harmonikaškog orkestra Bela pl. Panthy.
Poslije ocjenjivanja nastupa svih orkestara od strane stručnog žirija proglašeni su pobjednici koji su se na završnom koncertu još jednom predstavili publici. U A kategoriji (orkestri s najmanje 70 posto svirača mlađih od 15 godina) drugu nagradu osvojio je Harmonikaški orkestar iz Požege (87,6 bodova), a prvu Harmonikaški orkestar Glazbene škole Elly Bašić iz Zagreba (94,6). U B kategoriji (orkestri s najmanje 70 posto svirača mlađih od 19 godina) drugu nagradu zaslužio je harmonikaški orkestar Osnovne glazbene škole Matka Brajše Rašana iz Labina (86,87), a prvu nagradu Brodski harmonikaški orkestar Bela pl. Panthy (92,6). U C kategoriji (orkestri bez dobnih granica) treća nagrada pripala je orkestru Hrvatskog grafičkog glazbenog društva Sloga iz Zagreba (75,8), a druga orkestru Glazbene škole iz Ormoža (Slovenija) koji je osvojio 83 boda.
U sveukupnom redoslijedu, novčanu nagradu za treće mjesto osvojio je Harmonikaški orkestar iz Požege, drugi je Brodski harmonikaški orkestar Bela pl. Panthy, a prva nagrada Grand prix i prijelazni Kup grada Slavonskog Broda pripali su  orkestru Glazbene škole Elly Bašić iz Zagreba. Nagradu za prvo mjesto uručila je  zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić zahvalivši organizatorima na vrhunskoj  organizaciji festivala i poželjevši svim glazbenicima susret i dogodine u Slavonskom Brodu.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti DRUGI MEĐUNARODNI FESTIVAL HARMONIKE „BELA PL.PANTHY“ OKUPIO ŠEST ORKESTARA IZ HRVATSKE I SLOVENIJE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.