16.KATARINSKI SAJAM PRIVUKAO VIŠE OD 20 TISUĆA POSJETITELJA

KS11treci_2_resize.JPGČetverodnevni 16.Katarinski sajam obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva posjetilo je prema službenim procjenama organizatora više od 20 tisuća posjetitelja kojima je bila izložena raznolika ponuda obrtnika i poduzetnika, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, eko proizvođača, zadruga, agencija, trgovaca, proizvođača domaće radinosti, osiguravajućih i auto-kuća, KUD-ova i brojnih udruga.  
U doba ekonomske krize, kada je velika većina sajmova u Republici Hrvatskoj imala manji broj izlagača nego prošle godine, ovogodišnji Sajam okupio je respektabilan broj izlagača, njih 220 iz svih krajeva Hrvatske te Bosne i Hercegovine i Srbije kojima je zahvalnice na sudjelovanju s prepoznatljivim kuhačama uručio gradonačelnik Mirko Duspara.
Kao i svake godine Turistička zajednica grada Slavonskog Broda i Obrtnička komora Brodsko-posavske županije birale su najljepše uređen štand. Nagrada je ove godine pripala obrtu Narodni vez iz Slavonskog Broda.
Ovogodišnji Sajam imao je vrlo bogat i raznovrstan popratni kulturno-zabavni program. U dvorani Vijuš smjenjivali su se nastupi folklornih skupina, rock koncert i hip-hop show, izvodile su se kazališne predstave kao i kreativne i plesne radionice.
14. dječji Katarinski sajam, koji je održan prvog dana sajma, ponovno je bio jedna od najposjećenijih priredbi.
U sklopu Sajma promoviran je i katalog "Vrijedne ruke" HGK-Županijske komore Slavonski Brod, a održani su i Forum i Javna tribina u sklopu EU projekta „EMPLOYability despite disability“.
Veliko zanimanje posjetitelja privukla je i tradicionalna “Čvarkijada ”.
Glavni organizator sajma bio je Grad Slavonski Brod, izvršni organizatori Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda i Poduzetnički inkubator Brodin, a ovogodišnji je Sajam održan pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Vlade RH i Ministarstva gospodarstva.

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti 16.KATARINSKI SAJAM PRIVUKAO VIŠE OD 20 TISUĆA POSJETITELJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.