ZAPOČELA NATO KONFERENCIJA U SLAVONSKOM BRODU

NATOkonf_17_resize.JPGU Slavonskom Brodu od 27.studenoga do 8.prosinca održava se NATO znanstveno-medicinska konferencija pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi na kojoj će o najnovijim spoznajama i iskustvima u izobrazbi za postupanje u slučajevima masovnih nesreća i katastrofa raspravljati brojni ugledni znanstvenici i vojni stručnjaci iz SAD-a, Rusije, Italije, Gruzije, Ukrajine, Njemačke, Velike Britanije, Makedonije, Slovenije, Norveške, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Konferenciju je službeno otvorio izaslanik Glavnog stožera Oružanih snaga RH brigadni general Ivan Jurić izražavajući zadovoljstvo što se ovaj visoki znanstveni skup održava u Hrvatskoj i što će predstavnici Oružanih snaga imati čast sudjelovati kao predavači. Krizna stanja i katastrofe s ogromnim ljudskim žrtvama postala su, nažalost, dio naše svakidašnjice zbog čega ovakvi projekti izobrazbe zaslužuju punu potporu, istaknuli su predstavnici Ministarstva obrane RH.  
U ime Grada Slavonskog Broda, jednog od partnera konferencije, brojne ugledne goste i sudionike pozdravio je zamjenik gradonačelnika mr. Zoran Ivanović istaknuvši uz dobrodošlicu da je Grad ponosan što može biti domaćin ovako značajnom međunarodnom skupu.
Najzaslužniji što se ova NATO konferencija održava u Slavonskom Brodu su liječnici iz brodske Opće bolnice, članovi Hrvatskog društva za urgentnu medicinu i kirurgiju sa sjedištem u Brodu koji su se već dokazali u brojnim projektima i organizacijom  međunarodnih tečajeva. 
Predsjednik Društva dr. Boris Hrečkovski voditelj je NATO Konferencije zajedno s doktoricom Ellin Gursky iz SAD-a. 
U organizaciju konferencije pored Opće bolnice dr Josip Benčević, Zavoda za javno zdravstvo i Strojarskog fakulteta uključena je i Gradska knjižnica. Uz brojna predavanja tijekom 12-dnevnog rada sudionici Konferencije posjetit će i Vukovar i nekoliko bolnica u BiH.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAPOČELA NATO KONFERENCIJA U SLAVONSKOM BRODU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.