U SRIJEDU 30.STUDENOGA OTVORENJE NOVIH PROSTORA OŠ „BOGOSLAV ŠULEK“

BSULEKNADOG_4_resize.JPGNakon izdavanja uporabne dozvole u srijedu 30.studenoga bit će službeno otvoren nadograđeni dio školske zgrade Osnovne škole „Bogoslav Šulek“ s četiri moderno opremljene učionice ukupne površine 316 kvadrata. U gradnju i opremanje novih školskih prostora uloženo je 1,8 milijun kuna, a povrh toga još je 577 tisuća kuna uloženo u postavljanje termoizolacijske fasade na školskoj zgradi što će omogućiti uštedu toplinske energije.
Radove na dogradnji školske zgrade izvela je tvrtka Šprajc THD d.o.o. iz Slavonskog Broda.
Nove četiri učionice u prizemlju i na katu omogućit će ovoj po broju učenika (1200) najvećoj gradskoj osnovnoj školi kvalitetnije izvođenje razredne i predmetne nastave. U matičnoj školi koja među rijetkima bilježi trend stalnog povećanja broja učenika i razrednih odjela trenutno u 36 odjela nastavu pohađa 900 učenika. Postojeća školska zgrada izgrađena 1975.godine dosad nije bila temeljitije rekonstruirana i učionice nisu zadovoljavale narasle potrebe. Prepoznavši to Grad Slavonski brzo je reagirao i krenuo u  investiciju dogradnje školske zgrade s četiri učionice opremljene najsuvremenijim nastavnim pomagalima koja se na zadovoljstvo brojnih učenika otvara u srijedu 30.studenoga 2011. 

BSULEKNADOG_5_resize.JPG

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U SRIJEDU 30.STUDENOGA OTVORENJE NOVIH PROSTORA OŠ „BOGOSLAV ŠULEK“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.