U PETAK 2.PROSINCA SLUŽBENO OTVORENJE NOVOG MOSTA PREKO GLOGOVICE

glogovmost_20.jpgNakon izdavanja uporabne dozvole u petak 02. prosinca u 10 sati svečano će se otvoriti novoizgrađeni most preko kanala Glogovica  između ulica Vladimira Vidrića i Vida Došena koji povezuje najveći gradski mjesni odbor „dr Ante Starčević“ s MO „Zrinski-Frankopan“.
Most je dug 28,5 m i širok 13 metara, namijenjen za dvosmjerni promet motornih vozila, pješaka i biciklista. Zajedno s prilaznim prometnicama iz Vidrićeve i Došenove ulice nova prometna spojnica istočnog i zapadnog dijela Grada duga je ukupno 500 metara. Vrijednost investicije izgradnje mosta zajedno s pristupnim cestama, pješačkim i biciklističkim stazama iznosi 3,1 milijun kuna i financirana je iz Gradskog proračuna Slavonskog Broda.
Glavni izvoditelj radova na izgradnji mosta preko Glogovice s pristupnim cestama bila je Vodoprivreda d.d. iz Nove Gradiške, a na izgradnji pješačkih i biciklističkih staza Cestar d.o.o. Slavonski Brod. Projekt i nadzor ugovoren je s tvrtkom „S Biro“ d.o.o. Slavonski Brod.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U PETAK 2.PROSINCA SLUŽBENO OTVORENJE NOVOG MOSTA PREKO GLOGOVICE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.