ODRŽANA POSLOVNA RADIONICA TURISTIČKOG KLASTERA "SLAVONSKA KOŠARICA"

slavonskakosarica.JPG
Stvaranje i razvijanje novih turističkih proizvoda bila su glavna pitanja poslovne radionice, koju je Upravni odbor turističkog klastera „Slavonska košarica“ organizirao u restoranu Zlatni lug u Donjim Emerovcima. 

Uz predsjednicu klastera Vesnu Živković i predstavnika osnivača gradonačelnika Slavonskog Broda dr.med Mirka Dusparu, radionicu je vodio prof. Drago Ružić s osječkog Ekonomskog fakulteta. 

Klaster „Slavonska košarica“ pokrenut je prije nekoliko godina kako bi se domaći prehrambeni slavonski proizvodi i turistički zanimljivi ručni radovi što kvalitetnije predstavili turistima, s naglaskom na tržišta Istre i Dalmacije. Danas okuplja stotinjak OPG-ova i proizvođača.  Kako bi se njihovi proizvodi što bolje predstavili u pripremi su promidžbene web stranice, koje će, osim prezentacije, omogućiti i on-line trgovinu domaćim proizvodima. 

mt_gallery

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ODRŽANA POSLOVNA RADIONICA TURISTIČKOG KLASTERA "SLAVONSKA KOŠARICA"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.