PRVA PRESICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 14.BRODFESTA

presbf.jpgDanas je u Gradskoj vijećnici održana prva konferencija za novinare Organizacijskog odbora 14. Brodfesta. Novinarima iz brojnih brodskih redakcija nacionalnih i lokalnih elektronskih i tiskanih medija o nastavku tradicije festivala domoljubne pjesme Hrvatske nakon dvogodišnjeg prekida govorili su predsjednik Organizacijskog odbora dr Mirko Duspara, Tajnik 14. Brodfesta Saša Šnajder i članovi Odbora (dr Željka Krištof, Željko Kovačić, Branko Uvodić) te direktor Festivala Šima Jovanovac. 

Brodfest nije završena priča, festival ide dalje uz pomoć suorganizatora Grada Slavonskog Broda i organizatora Multimusic media, sponzora i medijskih pokrovitelja, istaknuo je u uvodu šef pressa Silvio Stilinović.
Ovogodišnji jednodnevni festival zamišljen je kao revija 18 uspješnica iz dosadašnjih festivala koje su ostale u srcu i duši publike u izvedbi brojnih poznatih izvođača (Dražen Žanko, Krunoslav Kićo Slabinac, Boris Ćiro Gašparac, Mate Bulić, Vesna Nežić-Ružić, Marta Nikolin, Stjepan Jeršek-Štef, Shorty, Matko Jelavić, Slavonske lole, Najbolji hrvatski tamburaši, Dike, Kristali, Berde band, Zvona, klapa Ragusa, Babylon). Održat će se u osvit dana državnosti, u utorak 24.lipnja s početkom u 20,30 sati u Kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić-Mažuranić.

presbf2.jpg

presbf1.jpg -Bit će to naš mali poklon Brođanima za Dan državnosti, kazao je gradonačelnik dr Mirko Duspara. 
   Hrvatska televizija emitirat će 90-minutnu snimku 14.Brodfesta na sam Dan državnosti, 25. lipnja u 21,40 sati na 2. programu, a Hrvatski radio u nedjelju 29.lipnja na 1.programu i valovima „Glasa Hrvatske“. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRVA PRESICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 14.BRODFESTA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.