DRUGA PRESICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 14.BRODFESTA

O završnim pripremama za Reviju domoljubne pjesme Hrvatske BRODFEST 2008  (24.lipnja u 20,30 sati) danas su predstavnike brodskih elektronskih i tiskanih medija na presici obavijestili članovi Organizacijskog odbora dr Željka Krištof i tajnik Saša Šnajder te direktor festivala Šima Jovanovac. Ističući da su sve organizacijske pripreme uspješno privedene kraju, zamjenica gradonačelnika dr Željka Krištof  izrazila je zadovoljstvo što se suradnjom Grada i Multi music medije ponovo oživljava tradicija festivala domoljubne pjesme u Slavonskom Brodu na kojem će u utorak nastupiti brojni ugledni izvođači. 3.jpg
Poznat je konačni program Revije domoljubne pjesme u kojem će biti izvedeno 20 najljepših skladbi od kojih većina potječe s Brodfesta. Program je u odnosu na prvobitni prijedlog tek neznatno izmijenjen i proširen prije svega zbog činjenice da će Hrvatska radiotelevizija izdati poseban DVD koji će se naći među hrvatskom dijasporom, u svim hrvatskim veleposlanstvima i konzulatima diljem svijeta. 

 

Prema riječima direktora Festivala Šime Jovanovca,  televizijska snimka Brodfesta bit će ponuđena u razmjenu svim lokalnim televizijskim postajama diljem Hrvatske i BiH. Ističući kako je ovogodišnja revija  dobar uvod u  znatno zamašniji jubilarni 15.Brodfest, direktor Jovanovac pozvao je sve brodske medije da postanu dio medijskog organizacijskog tijela festivala koji će o njemu razmišljati tijekom cijele godine.
Zbog nezgodnog vremenskog preklapanja s nogometnim Europskim prvenstvom, Mali Brodfest koji se prvotno trebao održati 23.lipnja pomaknut je na 5.prosinca ove godine i  najmlađima će donijeti djelić posebnog predbožićnog  ugođaja.
   PODJELA  ULAZNICA U SAVUSU, LOTOSU I BROD-TURISTU
Tajnik Organizacijskog odbora Saša Šnajder obavijestio je javnost kako će od sutra početi podjela oko 400 ulaznica za posjetitelje Brodfesta u hotelu Savus, Lotos i Brod-turistu. Uz predočenje osobnih podataka, pojedinac će moći dobiti najviše četiri besplatne ulaznice koje Grad Slavonski Brod poklanja sugrađanima čestitajući im dan državnosti.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti DRUGA PRESICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 14.BRODFESTA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.