ZAKLJUČCI S 14. SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA

gradvijece291208.jpgJEDNOGLASNO  USVOJENE IZMJENE  I DOPUNE PUP-A „JELAS" !

Na današnjoj 14. sjednici Gradskog vijeća Slavonskog Broda jednoglasno su usvojene izmjene i dopune Provedbenog urbanističkog plana (PUP) Jelas koje će omogućiti da se na površini od 10 hektara središnjeg dijela Naselja Jelas izgrade raznovrsni sadržaji (poslovno-trgovinski, hotelsko-ugostiteljski, školski, sportski i dr.) koji će potpuno promijeniti izgled ovog zapadnog ulaza u grad. Samo izgradnjom velikog trgovinskog centra „Coloseum“, u sklopu kojeg će biti izgrađeno pet novih modernih kino dvorana (multiplex), očekuje se otvaranje više od 500 novih radnih mjesta.
Vijećnici su primili na znanje izvješće Državnog ureda za reviziju o obavljenoj reviziji financijskih izvještaja i poslovanja ustanove Dječji vrtići „Ivana Brlić-Mažuranić“ za 2007. godinu koje je potvrdilo raniju revizijske nalaze o uočenim nepravilnostima. Dane su suglasnosti za izmjene i dopune statuta ustanova u vlasništvu Grada (Dječjih vrtića IBM, Kazališno-koncertne dvorane IBM, Galerije umjetnina, Gradske knjižnice i Ustanove za gospodarenje športskim objektima). U dnevni red je naknadno uvršten prijedlog odluke o rapisivanju natječaja za zakup ukupno 162.330 četvornih metara poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području grada Slavonskog Brod koji je većinom glasova usvojen i upućen Ministarstvu poljoprivrede na pregled i odobrenje.

duspsvvijece.jpgNakon radne sjednice, u dvorani Glazbene škole održana je i svečana sjednica Gradskog vijeća u nazočnosti  velikog broja predstavnika gospodarskog, kulturnog, političkog, vjerskog i javnog života grada i županije. O najvažnijim ostvarenjima u godini na izmaku i planovima za 2009. govorili su gradonačelnik dr. Mirko Duspara i predsjednik Gradskog vijeća dipl.iur. Željko Rački. U umjetničkom programu nastupili su članovi mješovitog dječjeg zbora Glazbene škole Slavonski Brod pod ravnanjem prof. Danijele Božičević, tenor Martin Marić i pijanistica Ana Dadić.

 

 

zborglzsk.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAKLJUČCI S 14. SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.