BLAGDANSKI PRIJEMI ZA BRODSKE NOVINARE I PREDSJEDNIKE MJESNIH ODBORA

predmo4.jpgPretposljednjeg radnog dana 2008. godine gradonačelnik dr. Mirko Duspara upriličio je tradicionalne godišnje prijeme za predsjednike Vijeća mjesnih odbora i predstavnike novinskih kuća i redakcija s područja Slavonskog Broda. 
Prijemu za čelnike Mjesnih odbora odazvalo se 13 predstavnika Vijeća mjesnih odbora koji su se Gradskom poglavarstvu i gradonačelniku zahvalili na dobroj suradnji i brojnim radovima izvedenim ove godine u poboljšanju komunalne infrastrukture, društvenog standarda i prostornih uvjeta djelovanja VMO-a. Budući da je i dogodine ostalo ostvariti još dosta potreba i posla uvažavajući prioritete Mjesnih odbora,  uz blagdanske čestitke čula se i obostrana želja za nastavkom suradnje sve do lokalnih izbora uz dogovor za skorim radnim sastankom.
Brojnim novinarima iz brodskih matičnih redakcija i dopisništava nacionalnih medija gradonačelnik Duspara zahvalio se na korektnoj suradnji i informiranju javnosti tijekom ove turbulentne godine zaželjevši im dobro zdravlje i puno poslovnog uspjeha u 2009. godini. Novinari su mu uzvratili prigodnim maštovitim poklonima izmamivši osmijehe i dobro raspoloženje.

mediji10.jpg

predmo1.jpgPoklone je gradonačelniku Duspari u ime kolegica i kolega uručila Višnja Ružojčić, predsjednica Brodsko-posavskog županijskog ogranka Hrvatskog novinarskog društva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mediji5.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti BLAGDANSKI PRIJEMI ZA BRODSKE NOVINARE I PREDSJEDNIKE MJESNIH ODBORA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.