BEBE ROĐENE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI U BRODSKOJ BOLNICI GRAD SLAVONSKI BROD DARIVAT ĆE S 2.000 KUNA !

djecasb.jpgŽeleći potaknuti porast  nataliteta, uz jednokratnu novčanu potporu roditeljima novorođenčadi od 1.000 kuna Grad Slavonski Brod odlučio je dodatno nagraditi sve bebe koje će se roditi u najdužoj noći 31.prosinca i 1. siječnja u Općoj bolnici „dr Josip Benčević“.  Sve bebe koje na svijet dođu tijekom novogodišnje noći Grad Slavonski Brod darivat će s 2.000 kuna.
Usto, rodilje u brodskoj Općoj bolnici 1.siječnja ujutro posjetit će gradonačelnik dr. Mirko Duspara i darivati cvijećem.    Iako za razliku od većine drugih gradova Slavonski Brod nije toliko pogođen negativnim prirodnim priraštajem, želja je gradske uprave da se natalitet što više poveća kako bi Brod i nadalje bio poznat kao grad mladih i prijatelj djece, s raznolikim mogućnostima odgoja, izobrazbe, školovanja i  zapošljavanja. U prilog tome govore i najave skorog početka gradnje novog dječjeg vrtića u Naselju Andrija Hebrang, prvog nakon skoro 30 godina, završetka izgradnje školske-sportske dvorane OŠ „Đuro Pilar“ na Koloniji, kandidiranje izgradnje  brojnih novih školskih zgrada i dvorana, povećanje broja i visine studentskih stipendija, iniciranje gradnje Dječjeg grada, Studentskog kampusa i prostora za dugoročni razvoj Veleučilišta, dodjela zgrade za smještaj dislociranog studija Učiteljskog fakulteta, potpora Udruzi brodskih studenata i dr.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti BEBE ROĐENE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI U BRODSKOJ BOLNICI GRAD SLAVONSKI BROD DARIVAT ĆE S 2.000 KUNA !

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.