2009. GODINU NA KORZU DOČEKALO PET TISUĆA BROĐANA, PRVA BEBA STJEPAN PITLOVIĆ

docek09.jpgNovu 2009. godinu dočekalo je na Korzu uz spektakularan vatromet, gutljaj pjenušca i taktove valcera više od 5.000 Brođana svih uzrasta.  Zajedničkog okupljanja i dobre zabave željne sugrađane u hladnoj novogodišnjoj noći zagrijali su Jurica Pađen i  rock-skupina „Aerodrom“ te brodski sastavi PULS i SB Representa.  Prema ustaljenoj tradiciji prve novogodišnje čestitke izrekli su Brodsko-posavski župan dr. Danije Marušić i gradonačelnik dr. Mirko Duspara koji je Brođanima uz više zadovoljstva poželio u novoj godini što više novih radnih mjesta koja će se otvoriti aktiviranjem gradskih poduzetničkih zona i nekoliko velikih investicija.  Prema izvješću dežurnih službi, novogodišnji doček na Korzu protekao je bez ikakvih incidenata.
Prvi gradonačelnikov protokolarni susret u 2009. godini bio je obilazak rodilišta Opće bolnice „dr Josip Benčević“ gdje je darivao ružama sve 22 rodilje kao i dežurno medicinsko osoblje. Posebno je toplo pozdravljena Brođanka Marina Pitlović koja je u prvim satima 2009. godine rodila dječačića Stjepana kojeg će Gradska uprava pored uobičajene jednokratne potpore od 1.000 kuna nagraditi i posebnom novčanom naknadom od 2.000 kuna.

prvabeba.jpg

docekvatromet.jpg   U rodilištu brodske Opće bolnice tijekom 2008. godine obavljeno je 1275 porođaja što je za 28 porođaja više nego u 2007. godini. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ruzerodi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 padjen2.jpg

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti 2009. GODINU NA KORZU DOČEKALO PET TISUĆA BROĐANA, PRVA BEBA STJEPAN PITLOVIĆ

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.