NOVA ODLUKA O RADNOM VREMENU TRGOVINA NA PODRUČJU GRADA

sajamvreva.jpgOMOGUĆENO DULJE RADNO VRIJEME OD PONEDJELJKA DO SUBOTE
Gradsko poglavarstvo Slavonskog Broda na 55. sjednici održanoj 31. prosinca 2008. godine donijelo je odluku o radnom vremenu prodavaonica i drugih oblika trgovine na području Grada kojom se omogućava svim prodavaonicama da od ponedjeljka do subote mogu započeti s radom najranije u 6,00 sati i završiti najkasnije do 22,00 sata.
Od ponedjeljka do subote kiosci za prodaju tiska, cvijeća i svijeća kao i specijalizirane prodavaonice za prodaju kruha i pekarskih proizvoda, tiska, cvijeća i svijeća mogu započeti s radom najranije u 6,00 sati, a završiti najkasnije u 24,00 sata.
Za vrijeme održavanja manifestacija pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda ili Turističke zajednice Grada Slavonskog Broda, prodavaonice i drugi oblici trgovine na malo koji posluju na prostoru na kojem se održavaju manifestacije mogu započeti s radom najranije u 6,00 sati i završiti s radom najkasnije u 24,00 sata.      Uporište za donošenje ove odluke jest Uredba o izmjeni i dopuni Zakona o trgovini koja je stupila na snagu 21. kolovoza 2008. godine i kojom je dopušteno jedinicama lokalne samouprave da svojim općim aktom drugačije odrede rad prodavaonica od ponedjeljka do subote. 
Usvajanje nove odluke motivirano je i željom Gradske uprave da ublaži negativne učinke primjene najnovijih zakonskih odredbi o zabrani rada nedjeljom i blagdanima za većinu trgovina. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti NOVA ODLUKA O RADNOM VREMENU TRGOVINA NA PODRUČJU GRADA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.