OVE GODINE JOŠ OSAM NOVIH DJEČJIH IGRALIŠTA

igralhebrang.jpgGrad Slavonski Brod i ove godine nastavlja s uređivanjem brojnih  dječjih igrališta po svim dijelovima grada. U provedenom postupku javne nabave za nabavku i ugradnju elemenata za osam novih dječjih igrališta u 2009. godini pristigle su dvije ponude analizom kojih je najpovoljnijom odabrana ponuda tvrtke „Panex-mix“  iz  Čakovca  s iznosom od 239.780 kuna. 
Proveden je i postupak nabave za obavljanje poslova održavanja urbanog mobilijara na području Grada u 2009. godini  u kojem je najpovoljnijom odabrana ponuda tvrtke „ZIM“ iz Slavonskog Broda s ukupnim iznosom od 190.000 kuna.   Prošle godine postavljeno je osam novih dječjih igrališta diljem Grada, dopunjena nekolicina postojećih, a na nekoliko igrališta postavljena je i umjetna podloga. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OVE GODINE JOŠ OSAM NOVIH DJEČJIH IGRALIŠTA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.