ZAKLJUČCI S 57. SJEDNICE GRADSKOG POGLAVARSTVA

radovidravska.jpgIZABRANI NAJPOVOLJNIJI PONUDITELJI ZA IZGRADNJU PJEŠAČKIH STAZA, NERAZVRSTANIH CESTA I JAVNE RASVJETE

Na današnjem 57.zasjedanju Gradsko poglavarstvo je nakon okončanih postupaka javne nabave izabralo najpovoljnije ponuditelje za izgradnju javne rasvjete, pješačkih staza i modernizaciju nerazvrstanih cesta. Najpovoljniju ponudu za izgradnju pješačkih staza i modernizaciju nerazvrstanih cesta dala je Poslovna udruga „Cestar-Poduzeće za ceste“ iz Slavonskog Broda u iznosu od 6,761.354 kuna. Za izgradnju javne rasvjete najpovoljnija je ponuda „Elektroinstalatera Ivana Safundžića“ iz Krajačića s iznosom od 1,587.680 kuna. Nakon proteka zakonskog 12-dnevnog žalbenog roka pristupit će se potpisu ugovora i čim vremenske prilike dozvole započet će se s obimnim infrastrukturnim radovima. Usvojen je Plan  nabave  robe, radova i usluga za proračunsku 2009. godinu što će biti uporište za pokretanje brojnih postupaka javne nabave. Također, usvojena je odluka o početku otvorenog postupka javne nabave za ustupanje radova na izgradnji infrastrukture u Zoni malog gospodarstva „Kolonija“ gdje je za izgradnju prometnica, vodoopskrbe, odvodnje oborinskih voda, elektroenergetskog razvoda, plinske mreže i javne rasvjete planirano izdvojiti 4,1 milijun kuna.

 UGOVOR SA "ŠKOLSKOM KNJIGOM" ZA NAGRADU IVANA BRLIĆ-MAŽURANIĆ

Dane su suglasnosti gradskom trgovačkom društvu „Komunalac“ za sklapanje ugovora s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi izrade projektne dokumentacije za izgradnju kazete za zbrinjavanje azbestnog otpada te za zaključenje izmijenjenog ugovora Grada sa „Školskom knjigom“ iz Zagreba radi dodjele književne nagrade Ivana Brlić-Mažuranić u ovoj godini. Imenovano je Povjerenstvo za izradu prijedloga mreže osnovnih škola na području Grada koja se nije mijenjala još od 1971.godine. Odobren je prijedlog za raspisivanje natječaja za zakup garaža u naseljima kralja Tomislava, Andrije Hebranga, kraljice Jelene, Lutvinka i Slavonija I te ulicama Juraja Dobrile, J.J.Strossmayera, A.Štampara, F.Supila i M.Gupca. Usvojene su zamolbe obitelji civilnog ratnog invalida Josipa Rosandića za oslobađanje plaćanja naknade za priključak na plinsku mrežu te Renate Najhajzler za pomoć u saniranju štete u požaru.

USVOJEN PRAVILNIK O RADU SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA GRADSKE UPRAVE 

Ustanovi za gospodarenje športskim objektima odobreno je održavanje novoizgrađene atletske staze na Stadionu S.Vlajnić-Dida. Nakon što je izvan snage stavljen zaključak Poglavarstva od 17.listopada 2008. godine o produženju važenja lani isteklog Kolektivnog ugovora djelatnika Gradske uprave do 31.siječnja 2009., usvojen je Pravilnik o radu službenika i namještenika Gradske uprave  u prijelaznom razdoblju dok se u pregovorima sa sindikatom ne donese novi Kolektivni ugovor.
Članovi Poglavarstva izabrali su tvrtku „Brod projekt“ za najpovoljnijeg ponuditelja za izradu troškovnika u graditeljstvu za 2009. godinu s ponuđenim iznosom od 130.000 kuna i za obavljanje stručnog nadzora za građevine do 400 kvadrata i jednostavne građevine i radove u 2009. godini s ponudom od 90.545 kuna.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAKLJUČCI S 57. SJEDNICE GRADSKOG POGLAVARSTVA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.